--> Skip to main content

Fazura Mengandung Empat Bulan, Belum Pernah Alami Alahan


Pelakon popular, Fazura dikatakan sudah mengandung empat bulan. Fazura juga mengatakan yang sejak disahkan berbadan dua, dirinya masih belum pernah mengalami alahan seperti yang selalu dihadapi ibu yang tengah mengandung, tetapi cuma berasa penat sedikit. Fazura telah mendirikan rumah tangga bersama pelakon Fattah Amin sejak tahun 2017.After two years of marriage, my husband @fattahaminz and I are delighted to share that we are expecting our first child. I am currently in my fourth month of pregnancy. We always believe in Allah’s perfect timing and we are overjoyed by the most beautiful gift Allah SWT has granted upon us. Nothing in the world matters more to us right now than our precious one. We would like to deeply thank everyone for your never ending prayers and well-wishes for us all this time. We are grateful for every single moment of this beautiful phase and we look forward to the blissful months to come. InsyaAllah. Once again, Alhamdulillah and thank you all from the bottom of our hearts. Setelah melayari perkahwinan kami selama dua tahun, saya dan suami @fattahaminz ingin berkongsi berita yang amat mengembirakan. InsyaAllah dengan izin Allah SWT kami bakal menimang cahayamata kami yang pertama. Kandungan saya kini dalam bulan keempat, alhamdulillah. Kami sentiasa yakin akan peraturan Allah dan sesungguhnya ini merupakan waktu yang paling tepat bagi kami dikurniakan zuriat yang amat membahagiakan ini. Tiada yang lebih diutamakan dalam hidup kami sekarang melainkan yang tersayang. Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang sentiasa mendoakan dan memberikan ucap selamat kepada kami selama ini. Kami amat mensyukuri setiap detik dalam fasa ini dan hari-hari indah yang akan datang. InsyaAllah. Alhamdulillah dan terima kasih sekali lagi dari hati kami berdua. 🙏🏻❤️✨👶🏼 @fattzuralovelife
A post shared by Nur Fazura (@missfazura) on

Menurut laporan Berita Harian, Fazura juga ada mengatakan walaupun tiada alahan terhadap dirinya, rasa mengidam itu tetap ada dan boleh dikatakan sepanjang masa.  Sejak mengandung,  Fazura jadi suka makan pedas walaupun sebelum ini tidak gemar. Pada awalnya, Fazura tidak percaya akan dirinya hamil dan berasa benar-benar yakin yang diirinya berbadan dua selepas kali ketiga membuat ujian.

Fazura juga mengucapkan terima kasih kepada semua yang tidak putus mendoakan dirinya dan Fattah agar mendapat cahaya mata. Agak-agak baby boy atau girl ya? Tahniah Fazura! Semoga semua urusan akan dipermudahkan.

Sumber : Berita Harian

+ Baca respon pembaca Fazura mengandung empat bula di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 17 April 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...