--> Skip to main content

Katy Perry & Orlando Bloom Bakal Menimang Cahaya Mata


Fuh, dah lama rasanya tak dengar lagu daripada Katy Perry kan? Kalau korang nak tahu sekarang ni dia sudahpun bertunang dengan salah seorang pelakon dari filem Pirates Of The Caribbean iaitu Orlando Bloom pada 14 Februari 2019 selepas tiga tahun bercinta.



A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on
Apa yang lebih menarik adalah mereka berdua bakal menimang cahaya mata gais! Baru-baru ini, Katy memuatnaik satu posting di Instagramnya, @katyperry bahawa mereka akan mendapat bayi perempuan tidak lama lagi.

It's a girl. -kata Katy Perry

Wah, tahniah! Posting tersebut disertakan dengan gambar tunangnya yang sedang senyum bercalit dengan frosting kek berwarna merah jambu. Rata-rata ramai rakan artis juga mengucapkan tahniah kepada pasangan ini.

OHMEDIA: CONGRATULATIONS! TAK SABAR NAK TENGOK KATY PERRY JR.

Sumber: Instagram

+ Baca respon pembaca ucap tahniah di Facebook Oh! Media.




Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 06 April 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...