--> Skip to main content

Train To Busan Peninsula Tunjukkan Teaser Pertarungan Epik Zombie


Ohmedia yakin ini antara filem yang dinanti-nantikan oleh ramai orang selepas kejayaan mereka dalam menghasilkan filem Train To Busan. Sebelum ini produksi Train To Busan dari Korea ini telah mengumumkan projek penghasilan sambungan dari filem pertama ini dan akhirnya hari ini mereka yelah mengeluarkan taser pertama filem sekuel Train To Busan:Peninsula.

Teaser ini dikongsikan di YouTube dan ia menunjukkan suasana kota Busan yang semakin huru hara dan keadaan orang yang terselamat selepas 4 tahun zombi menyerang Korea Selatan.

Misi kali ini nampaknya lebih mencabar selepas mereka yang terselamat perlu membiasakan diri hidup dalam tekanan dan bertahan dengan kehidupan yang dikelilingi zombi.

Diharapkan filem ini dapat dikeluarkan selepas berakhirnya penularan wabak COVID-19 yang kini menyerang hampir seluruh dunia.


+ Baca respon pembaca yang menantikan sambungan Train To Busan di Facebook Oh! Media.


Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 02 April 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...