--> Skip to main content

(Video) Zoey Rahman Lakukan Ujian Saringan Covid-19


Semakin ramai artis Malaysia menjalani ujian saringan Covid-19 kan? Alhamdulillah, kebanyakan diantara mereka didapati negatif dan ada segelintir daripada mereka mendapat keputusan sebaliknya.

Kali ini giliran pelakon dan pengacara, Zoey Rahman pula yang telah melakukan ujian saringan Covid-19 secara drive thru. Baru-baru ini, beliau berkongsi satu video di Instagramnya, @zoeyrahman menjalani ujian tersebut.

Saya telah dikenalpasti sebagai kontak terdekat kepada sesorang yang telah disahkan dijangkiti #Covid19. Semoga semuanya selamat. Semoga negara kita BEBAS COVID 19. #kitajagakita

Ohmedia doakan semoga urusan Zoey dipermudahkan dan mendapat keputusan negatif agar bebas daripada jangkitan wabak yang berbahaya ini. InsyaAllah, Amin. Stay safe everyone!

OHMEDIA: KITA BOLEH PUTUSKAN RANTAIAN WABAK NI. INSYALLAH BILA MASUK BULAN MULIA INI, DAPAT MENCEGAH COVID-19.

Sumber: Instagram

+ Baca respon pembaca takut koronavirus di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 23 April 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...