--> Skip to main content

Bunkface Cipta Lagu Tolong & Tunjukkan Semangat Rakyat Malaysia Semasa Kuarantin


Sesuai dengan isu wabak yang dihadapi negara dan seluruh dunia pada ketika ini, kumpulan Bunkface sekali lagi keluarkan lagu yang berjaya menarik perhatian netizen.

Lagu yang berjudul Tolong itu memberi fokus kepada keadaan dunia yang sedang memerangi wabak pandemik Covid-19 dan meletakkan rakaman video dari kebanyakan rakyat Malaysia yang melalui hari-hari kuarantin di rumah

Kami berharap lagu ini dapat memberi sedikit sebanyak sokongan moral kepada rakyat seluruh Malaysia, kami sedar dalam keadaan yang agak terbataas sekarang ini. Hampir tiada sesiapa pun yang tidak terjejas sama ada dari segi zahir atau pun batin. Percayalah, penyatuan kita sebagai satu komuniti manusia akan mampu menangani apa jua masalah. - Jelas Bunkface.

Bunkface turut memberi penghargaan kepada semua frontliner yang tegus berada di barisan hadapan kepada pihak KKM, PDRM, ATM, Institusi Kewangan, Industri Pemakanan dan Penghantaran yang banyak berkorban sepanjang tempoh PKP.

Korang belum dengar? Pergi layan lagu Tolong dekat bawah ni sekarang!


+ Baca respon pembaca yang dengar lagu BUnkface Tolong di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 05 May 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...