--> Skip to main content

NASA Tunai Hasrat Tom Cruise Buat FIlem Di Angkasa Lepas


Dipetik dari CNN,  Ketua Pentadbiran Aeronautik dan Angkasa Lepas (NASA) mengumumkan bersedia bekerjasama dengan pelakon Hollywood terkenal, Tom Criuse untuk menghasilkan filem mengenai Stesen Angkasa Lepas Antarabngsa (ISS).

Sebelum ini Tom Cruise pernah berhasrat ke angkasa lepas untuk menghasilkan filem disana. hasrat Tom Cruise akan tercapai setelah jurucakap NASA mengesahkan untuk menghantar Tom Cruise ke stesen makmal yang bernilai billion dolar.

NASA menjelaskan bahawa mereka memerlukan individu yang mempunyai pengaruh untuk memberi insoirasi kepada generasi jurutera dan saintis akan datang bagi memastikan apa yang dicita-citakan oleh NASA menjadi realiti.OHMEDIA: TAK SABAR PULA NAK TENGOK FILEM NI NANTI. REAL PUNYA ANGKASA LEPAS.

Sumber: CNN 

+ Baca respon pembaca NASA tunai hasrat Tom Cruise buat filem di angkasa lepas di Facebook Oh! Media
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 06 May 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...