--> Skip to main content

Pengguna Unifi Mobile Dapat 1GB LTE Data Percuma Sehingga 31 Ogos


Telekom Malaysia baru jer mengumumkan yang mereka akan memberikan 1GB LTE data percuma kepada semua pengguna Unifi Mobile setiap hari dari jam 8 pagi hingga 6 petang. Korang boleh gunakan tawaran yang TM bagi ni sehingga 31 Ogos nanti gais.

Dengan tawaran ini, data korang tidak akan ditolak selagi kuota 1GB LTE tu masih belum habis mengikut waktu yang telah ditetapkan.


Sebelum ni, TM menjadualkan yang tawaran ini akan berakhir pada 9 Jun selari dengan tempoh PKP berlangsung, tapi mereka telah panjangkan tempoh tawaran tersebut sekaligus dapat membantu pengguna membiasakan diri dengan norma baharu.

Jadi, mana yang menggunakan Unifi Mobile ni bolehlah layan data yang TM berikan ni. Sekiranya pengguna menggunakan sambungan internet 2G atau 3G, tawaran tersebut tidak akan ditolak, hanya 4G LTE jer gais.

Kredt: Vernochan

+ Baca respon pembaca TM beri 1GB data percuma kepada pengguna Unifi Mobile di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 05 June 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...