--> Skip to main content

RM50 Akan Dikreditkan Ke Dalam eWallet Kepada Rakyat Yang Download MySejahtera


Baru-baru ini, Tan Sri Muhyiddin Yassin baru jer mengumumkan yang kerajaan akan masukkan RM50 pada aplikasi eWallet kepada semua rakyat Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas. Individu yang layak mendapat program ePenjana ini adalah berpendapatan kurang daripada RM100,000 bagi setahun.


Dato Seri Ismail Sabri juga mengumumkan yang korang perlu muat turun aplikasi MySejahtera terlebih dahulu sebelum dikreditkan RM50 ke dalam eWallet korang.


Walaubagaimanapun, aplikasi MySejahtera pada siang tadi dikatakan mempunyai error dan ada segintir individu yang tidak dapat untuk mengakses. Maklumlah berapa juta orang masuk dalam satu masa dan semua orang diminta untuk mencuba masuk dan mendaftar di aplikasi MySejahtera di masa lain.

+ Baca respon pembaca program ePenjana di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 09 June 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...