--> Skip to main content

Sultan Mizan Solat Jumaat Bersama 550 RakyatOleh : Aslam Wira

KUALA TERENGGANU, 26 Jun - Kira-kira 550 jemaah menunaikan solat Jumaat bersama Sultan Terengganu, Sultan Mizan Zainal Abidin di Masjid Sultan Ismail, Chendering di sini hari ini.

Keberangkatan tiba Baginda jam 1.10 tengah hari yang diiringi puteranya, Tengku Sri Setia Mahkota Raja disambut Menteri Besar, Dato' Seri Dr Ahmad Samsuri Mokhtar.

Hadir sama, Timbalan Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi, Ahmad Amzad Hashim, Setiausaha Kerajaan Negeri, Dato’ Mohd Zahari Md Azahar, Pesuruhjaya Jabatan Hal Ehwal Agama Terengganu (JHEAT), Mat Azmi Arshad dan pegawai-pegawai tinggi kerajaan negeri.


Sultan Mizan dan jemaah menunaikan solat dengan mematuhi prosedur operasi standard (SOP) dan Garis Panduan yang telah ditetapkan pihak berkuasa.

Sumber: teganukita.net
Tarikh Artikel: 26 June 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...