--> Skip to main content

(Video) Netizen Sedih Lihat Permohonan Maaf Fizi, Akui Tersalah Cakap


Baru sahaja sebentar tadi Fizi telah melakukan video permohonan maaf secara terbuka seperti yang telah dijanjikan. Kesal dengan apa yang berlaku, Fizi mengakui tersalah cakap kepada Upin & Ipin.

Fizi juga mengatakan dia sedar kesilapannya itu selepas dicubit oleh Mail dan tidak akan melakukan kesilapa yang sama lagi. Fizi juga berharap supaya tak marahkan dirinya lagi.

Saya, Fizi... Berdirinya di sini untuk memohon maaf pada Upin dan Ipin. Fizi tak sengaja tersalah cakap hari itu. Lepas cubit dengan Mail, Fizi dah insaf. Jadi, janganlah marah Fizi lagi. Fizi sedih. - Katanya.

Video permohonan maaf ini baru sahaja dikeluarkan oleh di YouTube oleh Les Copaque Production dan telah mendapat tontonan hampir 500,000 hanya dalam masa 2 jam.


OHMEDIA: MAAFKANLAH FIZI YA. HARAP KAWAN-KAWAN DEKAT INDONESIA PUN DAPATKAN MAAFKAN FIZI.

+ Baca respon pembaca yang sedih melihat permohonan maaf Fizi di Facebook Oh! Media.

Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 02 June 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...