--> Skip to main content

Netizen Bengang, Perhimpunan Solidariti Najib Razak Tak Ikut SOP!


Seperti semua tahu bahawa hari ini merupakan hari paling penting dalam sejarah negara di mana bekas Perdana Menteri Malaysia, Dato Sri Najib Tun Abdul Razak terbukti bersalah atas semua pertuduhan yang didakwa keatasnya, termasuklah penggubahan wang haram.


Sejak pagi lagi, kumpulan penyokong kepada bekas perdana menteri berkenaan sudah berada di Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur bagi menzahrikan solidariti. Namun tindakan penyokong-berkenaan berkumpul tanpa mengikut SOP, misalnya sosial distancing yang ditetapkan oleh kerajaan membuatkan netizen bengang.

Ada yang menyatakan bahawa tindakan penyokong-penyokong berkenaan akan membuatkan dilaksanakan kembali. Bahkan ada yang mengatakan bahawa kluster baru akan wujud.

Sumber gambar dari tangkapan layar TwitterOHMEDIA: HMMMMMM... TAK TAHU NAK CAKAP APA.

Kredit: Twitter Firdaus Azil

+ Baca respon pembaca netizen bengang perhimpunan solidariti Najib tak ikut SOP di Facebook Oh! Media
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 28 July 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...