--> Skip to main content

Hanya RM55 Untuk 5 Orang Makan, Boleh La Open Table Di McD!


Korang selalu pergi McDonald's dengan family kan? Belanja la adik-adik atau ajak anak buah korang, boleh order sekali kalau ambil McDonald's Family Meal. Baru syok makan dengan satu keluarga atau kawan-kawan.

Sekarang McDonald's ada tawaran menarik tau, ambil je mana-mana set Family Meal dan hanya perlu tambah RM6.50 sahaja untuk dapatkan Happy Meal, nanti boleh hadiahkan mainan sambil berjimat! Ha.. kan berbaloi tu. Bijak ke bijak?!

Semua set Family Meal yang kita boleh pilih di McDonald's


Set A untuk 3 orang makan berharga RM33.00 jimat RM20.47
Set B untuk 3 orang makan berharga RM44.99 jimat RM14.78
Set C untuk 3 orang makan berharga RM44.99 jimat RM15.77
Set D untuk 5 orang makan berharga RM55.00 jimat RM36.41

Add-on RM6.50 jer boleh nikmati lebih lagi

Jadi kalau korang ambil salah satu dari set Family Meal di atas, Add-on RM6.50 sahaja dan pilih je nak tambah HM Chicken Burger atau HM McNuggets.


Amacam? Bolehla order McDonald's dekat McDelivery, Drive-Thru atau Takeaway hari ni. Jangan lupa bawa adik korang makan McDonald's ok! Kan seronok dapat makan ramai-ramai dengan insan tersayang.


Untuk maklumat lanjut boleh ke www.mcdonalds.com.my.

Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 27 August 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...