(Video) "Fikry Ibrahim Sila Hadam Ini! Dari Mula Nama Mu Tak Ada Pun List Pelakon Yang I Nak" - Michael Ang


Apa sudah jadi sebenarnya gais? Ohmedia ada buat tinjauan dekat Instagram pengarah, Michael Ang memberi respon terhadap dakwaan Fikry Ibrahim yang mengatakan telah menjejaskan kredibili dan reputasinya sebagai seorang pelakon.

Kalau korang nak tengok, bolehlah tonton video yang berdurasi 4 minit 13 saat yang dimuatnaik oleh pengarah itu dekat bawah ni. Menerusi entri tersebut, Michael juga mendedahkan perangai sebenar Fikry selepas membuat kenyataan dalam sebuah program semalam berkaitan dengan seorang pengarah.

Salam semua. @fikryibrahim sila hadam ini! @meloditv3 boleh guna ni untuk response i! Semua orang tahu kalau aku nak sembur orang aku akan mention nama tak ada maknanya aku nak sembunyj! Oh yes satu lagi lupa cakap dari mula nama mu tak ada pun list pelakon yang I nak.

Station yang nak walaupun i dah cakap kalau boleh i tak nak guna you selepas mengenali perangai you masa shoot Rahsia Hati Perempuan and tahu apa you buat dekat set Akasia. Tapi station nak sangat i offer u. Kalau ikut logic bila you tak boleh buat I should be happy!

Sekian terima kasih and pada 2-3 orang yang dm aku nak defend idola you all, sila tengok video ni and hadamkan juga! Love you all stay safe. FOOTNOTE: KAU ORANG NI PUN NAK KOMEN SILA TAHU FACTS YA! POSTING AKU NI MEMBALAS APA ORANG MULAKAN DULU NYA. BAGI AKU THIS ISSUE IS NOTHING JUST DEFENDING MYSELF!A post shared by Michael Ang (@michaelang38) on

Ohmedia harap Michael Ang dan Fikry Ibrahim dapat berbincang dengan baik. Tak suka betul bila tengok orang bergaduh di media sosial ni sebab takut salah faham.

OHMEDIA: SIAPA MAKAN CILI DIA TERASA PEDAS.

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media