--> Skip to main content

Sunway Pyramid sahkan seorang kakitangan NIKE positif Covid-19

Sunway Pyramid mengesahkan sebuah premis peralatan sukan di kompleks beli belahnya ditutup pada Sabtu susulan salah seorang kakitangan kedai itu disahkan positif Covid-19. 


Menurut pengurusan pusat berkenaan dalam kenyataan medianya berkata, kakitangan premis Nike terbabit sudah mula dikuarantin mengikut SOP yang ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). 


"KKM juga telah mengenal pasti beberapa individu lain yang mempunyai kontak rapat dengan kakitangan berkenaan dan sudah menjalankan proses saringan serta kuarantin. 


"Langkah proaktif juga telah diambil termasuk menjalankan proses nyah kuman dan pembersihan di premis yang terlibat," kata kenyataan itu yang juga orang ramai tidak panik dan mengamalkan penjagaan kebersihan diri yang baik. 


Sumber: Sunway PyramidSumber : thereporter.my
Tarikh Artikel: 27 September 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...