(Video) Kejam! Lelaki Ini Baling Kucing Sehingga Alami Pendarahan & Masalah Pembuangan Najis


Ohmedia masih teringat lagi dengan kes pembunuhan kucing dalam mesin basuh yang berlaku di kedai dobi pada beberapa bulan yang lalu. Kali ini terjadi lagi dengan perbuatan kejam dan tidak mempunyai hati berperikemanusiaan.

Baru-baru ini, ada satu video telah tular di media sosial yang melibatkan seorang lelaki bertindak kejam dengan membaling kucing yang berada di atas keretanya. Kejadian ini telah berlaku di Setapak, Kuala Lumpur.


Apa yang lebih menyayatkan hati, kucing tersebut mengalami pendarahan dan masalah pembuangan najis. Menerusi komen warganet di laman Facebook, suspek itu memakai kenderaan jenis Honda dengan bernombor plat JRF 5712.

Share sampai dapat. Kejam teramat kejam kucing dibaling dengan kejam sampai mengalami pendarahan dan masalah pembuangan najis. Share dan cari sampai dapat!!! Kejadian di Setapak.


Kejam betul suspek tu! Apa salahnya kalau angkat kucing tersebut dan letak ke bawah secara elok-elok? Ohmedia harap pihak polis dapat mengesan suspek itu dengan secepat mungkin.

OHMEDIA: KESIAN SI BULUS.

Kredit: Facebook | Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.

Sumber: Oh! Media