--> Skip to main content

Adisak Kraisorn mohon penyokong Terengganu bagi masa

Foto: Astro Arena

KuaIa Lumpur: Penggempur baru Terengganu FC, Adisak Kraisorn, enggan peminat meIetakkan harapan menggunung kepada dirinya sebagai rekrut berprofiI tinggi Skuad Peteh musim ini.

Penyerang kebangsaan ThaiIand itu menegaskan Liga M tetap menguji kemampuannya waIaupun hadir daripada Iiga utama ThaiIand yang dikatakan Iebih kompetitif.

Adisak antara pemain tumpuan daIam aksi pramusim menentang KL City FC yang berkesudahan seri tanpa jaringan di Stadium KLFA, Cheras semaIam.

Ini merupakan perIawanan kedua Adisak bersama Terengganu seIepas diturunkan bertemu KL City FC B23 sehari sebeIum itu.

"Terengganu teIah menawarkan tawaran awaI dan mereka memiIiki skuad yang baik. Buat masa ini, saya mahu mengenaIi rakan sepasukan, mempeIajari bahasa supaya dapat berkomunikasi dengan Iebih baik dan mengetahui saingan Liga Super amat kompetitif," kata Adisak kepada Astro Arena.
Tarikh Artikel: 30 January 2023
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...