Ayda Jebat Tak Tercalon ABPBH32? Biar Betul!?

Posted on Monday, August 19, 2019 | 8/19/2019



Dengar cerita Ayda Jebat tak join ABPBH32 tahun ni sebab sis tahu ni pun daripada komen netizen di Instagram Ayda Jebat. Hmm agak-agak kenapa ya AJ tak join kali ni sampaikan ada netizen bagitahu di Instagram yang diaorang kecewa ada peminatnya tak undi dia. Tak apa lah AJ tak ada rezeki, next time join okay!


Bukan AJ sorang je yang tak join ABPHB32, Neelofa pun tarik diri sebab dia busy dengan bisnesnya dan jadual dia sangat padat tetapi sis terfikir juga....adakah diaorang ni nak bagi peluang dekat orang lain pula? Yang sis tahu...tahun ni Mira Filzah paling banyak tercalon tau.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog


Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 8/19/2019

0 comments:

Loading...