(Video) Pekerja Dipecat Dari Syarikat, Kantoi Main Tiktok Waktu Pejabat

Posted on Tuesday, March 03, 2020 | 3/03/2020



Zaman sekarang ni semakin hari semakin ramai orang muat turun aplikasi Tiktok di telefon pintar kerana aplikasi ini boleh membuatkan orang menjadi popular seperti artis melalui bakat masing-masing.

Tapi, lain pula jadinya apabila seorang wanita bermain aplikasi Tiktok di pejabat. Korang nak tahu kenapa? Berdasarkan video yang dimuatnaik oleh @My_CrimeWatch di Twitter, dia dipecat oleh majikannya tau.


Kalau korang tengok video yang Ohmedia kongsikan tu, majikannya berasa amat geram apabila melihat aksi wanita tersebut. Haa tulah, bila masuk waktu pejabat korang janganlah leka bermain Tiktok dan kerja korang semua tinggal.

Tak pasal-pasal dah kena pecat dengan majikan. Kalau nak main Tiktok dalam telefon korang memang boleh tetapi janganlah masa waktu pejabat. Itu namanya gaji buta gais! Ambilkan kejadian seperti ini sebagai iktibar okay!

OHMEDIA: PSST! DEKAT TEMPAT OHMEDIA, MAIN GAME DAN TENGOK MOVIE PUN TAK BOLEH TAU WAKTU BEKERJA. NANTI KENA FLAG HEHE.

Sumber: Twitter

+ Baca respon pembaca hormat boss di Facebook Oh! Media
Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 3/03/2020

0 comments:

Loading...