Selepas Mira, Neelofa & PU Riz Pula Trending Di Twitter!

Posted on Monday, September 21, 2020 | 9/21/2020



Apa dah jadi sebenarnya gais? Ohmedia baru jer buat tinjauan di laman Twitter. Ingatkan pendakwah bebas, PU Riz buat hal sampai jadi trending. Rupa-rupanya ada kaitan dengan Neelofa.


Ramai betul warganet membuat spekulasi tentang gambar mereka yang tersebar memakai baju sedondon berwarna biru di media sosial. Wah, ada apa-apa ke ni? Macam ada sesuatu jer. Mana taknya, adik-beradik Neelofa pun siap memuatnaik gambar dan video mereka bersama tau!?

This is something everyone! Omg Neelofa and PU Riz. -kata Anis Shahirah

What’s the hate with PU Riz and Lofa? Kalau betul pun what’s the problem, PU Riz 25 and Lofa 31, age gap? Pernah dengar lah orang interview Lofa. Dia dah ada semua dalam hidup dia, kekayaan, fame all that, what she needs now someone that can guide her and improve her deen. -kata Ib

So i think they are official now. I shipped Neelofa and PU Riz since 2018 tau! All the best to this two. You guys looks perfect for each other. -kata Tyah

Apa salahnya kalau Neelofa memilih PU Riz sebagai teman hidupnya kan? Apapun, kita doa jelah baik-baik untuk mereka berdua. Ohmedia tak sabar pula nak tengok Lofa naik atas pelamin. Mesti cantik kan!

OHMEDIA: CEPATLAH TAMAT ZAMAN BUJANG, LOFA!

Kredit: Twitter

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.




Sumber: Oh! Media
Blog, Updated at: 9/21/2020

0 comments:

Loading...