--> Skip to main content

Capcom: Resident Evil 5 Dan 6 Akan Tiba Di Nintendo Switch Pada Bulan OktoberCapcom telah mengumumkan bahawa permainan Resident Evil 5 dan Resident Evil 6 akan dikeluarkan di Nintendo Switch pada 29 oktober ini. Permainan ini akan dijual di Nintendo Switch eShop pada harga Rm123.

Untuk pengetahuan korang, Resident Evil telah memperkenalkan mod co-op di mana pemain boleh bermain bersama rakan yang lain. Untuk Resident Evil pula, Capcom telah memasukkan lebih banyak watak dan juga campaign.
Antara watak terbaru yang terlibat ialah Jake Muller dan Herlena Harper. Selain itu kedua-dua permainan Resident ini juga pernah diumumkan untuk hadir di konsil hibrid. Namun Capcom masih belum mengumumkan tarikh permainan ini dikeluarkan.

Gambar dan Sumber: MyGameOn

+ Baca respon pembaca di Oh! Media

Oh! Makan

Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 18 July 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...