--> Skip to main content

Dota 2: Malaysia Mempunyai Ramai Pemain Di Kejohanan The International
Kejohanan dunia Dota 2 The International akan berlangsung di Shanghai, China. Ini merupakan kejohananan pertama dilangsungkan di Asia dan 18 pasukan akan beraksi untuk merebut wang kemenangan berjumlah USD29 juta (RM119 juta)

Untuk pengetahuan korang, 12 pasukan teratas dalam ranking Dota Pro Circuit layak secara automatik manakala selebihnya melalui peringkat kelayakan. Seperti biasa, pasukan China mendominasi bahagian penyertaan untuk semua kejohanan The International.
Filipina dan Sweden juga tidak kurang hebatnya. Masing-masing mempunyai jumlah pemain yang ramai di kejohanan kali ini dan diikuti oleh Malaysia yang mempunyai 5 pemain. Semoga pemain yang mewakili Malaysia dapat mengharumkan nama negara bersama pasukan mereka di Shanghai nanti.

Gambar dan Sumber : MyGameOn

+ Baca respon pembaca di Oh! Media

Oh! Makan

Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 18 July 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...