--> Skip to main content

Hazama dan Isteri Di Saman Polis Thailand


Mungkin ini menjadi kenangan yang manis buat Hazama dan isteri bila diingatkan satu hari nanti apabila mereka disaman pihak polis Thailand sewaktu bercuti di Genervie Kam.

Walaubagaimanapun, Hazama menjelaskan surat saman terbabit bukan atas kes jenayah dan ia hanya kerana tersalah meletakkan kenderaan.


"Saya baru kena saman semasa bercuti di Thailand. Saya tidak melakukan jenayah tetapi secara tidak sengaja saya salah meletakkan kenderaan di kawasan larangan.

"Saya tidak tahu kerana tulisan mereka tidak difahami... Saya terpaksa ke balai polis untuk menyelesaikan saman tersebut, katanya kepada pemberita Gempak.

Hazama dan isteri disaman sebanyak 500 baht atau RM66.54.

Biasalah tu Hazama, mesti ramai lagi rakyat Malaysia yang pernah kena kes macam ni kan? Cuba kongsi sikit pengalaman korang disaman di negara orang


Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 18 July 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...