--> Skip to main content

Ini Pelan Internet Terbaik Yang Boleh Korang Dapatkan Jika Travel Ke Luar Negara!



Tak sabar nak pergi bercuti overseas bulan Ogos ini ke gais? Tapi ada tak korang rasa risau bila tak ada internet untuk upload momen korang kat IG Story? Jangan risau. Dengan adanya Celcom, korang tak perlu terlalu bergantung sangat pada Wifi sebab Celcom ada liputan 4G LTE Celcom tau lebih daripada 100 destinasi di seluruh dunia.

Biasanya kalau korang dekat overseas nak pergi mana-mana, mestilah korang akan guna internet untuk Waze atau Google Maps kan? Kalau tak, tak sampailah korang ke destinasi yang korang nak tau!

Kot-kot lah nak yang lagi senang, call teksi je untuk bawa korang kalau tak ada kereta dekat sana dan tak tahu jalan? Haaaa. Dengan pelan ni lah yang terbaik untuk korang tau. Tak perlu risau lagi dah.

Apa bestnya guna Celcom bila travel dekat overseas?

Bagi korang yang tak tahu tu apa, biar mimin jelaskan. Korang boleh nikmati bersama kawan-kawan korang yang guna liputan 4G terluas di 100 destinasi di luar negara bersama Celcom. Bukan itu sahaja, korang boleh berkongsi cerita perjalanan korang di media sosial tanpa risau sekalipun kerana korang akan sentiasa berhubung dengan internet untuk setiap masa yang korang perlu dan juga melalui panggilan dan SMS.

Seterusnya, korang juga boleh menikmati liputan 4G ini apabila korang memilih dari 4 pelan roaming yang memenuhi keperluan perjalanan yang berbeza. Betul ke mimin? Betul! Pelan yang berpatutan dan nilai ditambah ini dengan 3 hari 3 in 1 dan 7 hari 3 in 1 boleh berpindah ke lebih daripada 40 buah negara yang termasuk internet, panggilan dan SMS. Seterusnya, korang boleh dapat liputan terluas dengan pas internet 1 hari pada RM38 sehari ke lebih 160 buah negara.



Kenapa korang kena pilih pelan Celcom Passport?


Celcom mempunyai liputan 4G LTE terluas di luar negara untuk korang bercuti di 100 destinasi di luar negara dengan 146 4G LTE roaming partners. Jadi korang boleh menikmati internet kelajuan tinggi, panggilan, SMS dan banyak lagi . Pilihan adalah milik korang tau! Seterusnya, Celcom ni mempunyai pelan roaming yang berpatutan dengan pas 3 hari 3 in 1 dan 7 hari 3 in 1 ke lebih 40 buah negara. Korang boleh memilih daripada 4 pelan Celcom Passport TM yang mempunyai pakej yang sempurna untuk setiap pilihan melancong, memenuhi keperluan korang untuk membantu korang terus berhubung. Akhir sekali, korang boleh melancong ke luar negara kini bebas tanpa berasa bimbang dengan pelan Celcom Passport TM.

Pelan Celcom Passport

Daftar dengan Celcom Passport ini dan nikmati Celcom liputan 4G terluas di luar negara dengan mana-mana pelan ini.




Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 19 July 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...