--> Skip to main content

Mira Filzah Teringin Nak Watak Aksi Tapi Bertudung Pula


Mira Filzah dah bosan asyik dapat watak sama je, so dia pun teringin nak bawa watak aksi pula tetapi disebabkan dia bertudung, dia membatalkan niatnya sebab tak sesuai pegang watak aksi.

Saya ada juga keinginan untuk memegang watak yang perlu melakukan babak aksi tapi sebab imej saya bertudung bukan semua watak sesuai. Contoh kalau pegang watak sebagai fighter wanita, tak sesuai pula sebab saya bertudung. Jadi saya tetap kena pilih watak mengikut imej. Kalau ikutkan hati memang berminat sangat tapi saya terpaksa meletakkan limitation dari segi pemilihan watak.

Mira mengaku yang peminat asyik tengok dia pegang watak perempuan baik je dari awal lagi dia berlakon. Hmm ya tak ya juga. Nak bagi watak jahat pun macam tak sesuai je, sebab muka Mira macam budak baik. Mira jadi hantu dalam drama Sweet Dreams pun comel je, tak seram langsung hehehe.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog



Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 07 August 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...