--> Skip to main content

Neelofa Dijangkiti Influenza A? Alamak!


Korang nak tahu tak yang Neelofa dah dijangkiti Influenza A disebabkan trip ke Arab Saudi? Bahaya betul kalau pergi luar negara lepas tu balik Malaysia terkena pula macam-macam penyakit daripada orang lain. Kesian betul sis tengok Neelofa.



Disebabkan dijangkiti Influenza A, Neelofa terpaksa membatalkan semua appointment dengan client dan semua jemputan acara sebagai langkah untuk berjaga-jaga. Ya lah, korang kena faham Neelofa dikuarantin selama seminggu.

Kang nanti berjangkit dekat korang pula haa baru tahu! Apapun sis doakan Neelofa supaya cepat sembuh dan kembali aktif seperti biasa. Dah lama sis tak tengok Neelofa kat rancangan Meletop tau.

+ Baca respon pembaca Oh! Media.



Oh! Moto Vlog





Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 22 August 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...