--> Skip to main content

(Video) 'Nak famous kan? Meh aku bagi ko famous' - Bapa buang diapers di belakang kereta orang, dirakam dashcam


Viral di media sosial ketika ini video seorang lelaki yang tidak bertanggungjawab melakukan onar terhadap kenderaan lain dirakam kamera dashcam. 

Dalam kejadian yang berlaku pada 24 Ogos di tempat letak kereta Tampines Mall, Singapura, lelaki itu tanpa sebarang rasa bersalah membuang lampin pakai buang anaknya di belakang kereta pengadu. 

"Lihatlah pemandu yang tidak bertanggungjawab ini yang membuang lampin pakai buang anaknya di kereta saya.

"Selepas berbuat demikian, dia pandang sekali lagi ke arah kereta saya dan menyedari ada kamera belakang yang merakam jelas wajahnya. 


"Kalau dia mempunyai rasa bertanggungjawab, dia akan ambil semula lampin itu dan buang ke tempat yang sepatutnya berbanding membuangnya di kereta ornag lain. 

"Kalau nak buat jahat pun, pastikan tiada orang di sekeliling. Tetapi dalam kes ini, awak tak bernasib baik. Nak jadi famous? Biar saya buat awak jadi famous," kata pengadu. 

Sumber: Jonathan Lee


Sumber : thereporter.my
Tarikh Artikel: 25 August 2019
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...