--> Skip to main content

Seorang Pengunjung Didapati Positif COVID-19. Pasaraya Lakukan Pembersihan Sanitasi


Jika korang masih kerap keluar rumah untuk bercuti ataupun pergi membeli belah, Ohmedia sarankan untuk korang kurangkan dari lakukan semua aktiviti di luar rumah. Walaupun negara kita masih tidak mengeluarkan sebarang perintah berkurung dan masih dalam keadaan terkawal dari wabak COVID-19 ini, langkah berjaga-jaga tetap harus diambil dari sekarang!

Terbaru, dalam satu laporan yang dimuat naik oleh Facebook Melawati Mall, ada mengatakan yang sebuah salun yang berada di dalam pusat beli-belah Melawati Mall telah ditutup dan akan disanitasi oleh pegawai perubatan setelah mendapati seorang pelanggan mereka disahkan positif COVID-19.

Pengunjung terbabit dikatakan telah mengunjungi pusat beli-belah dan salun mereka pada 2 Mac 2020, dan langkag untuk melakukan pembersihan dan sanitasi premis ini diambil.OHMEDIA: JADI MARILAH KITA BERSAMA MENCEGAH DARI AWAL DAN BERDOA AGAR DIRI KITA, KELUARGA DAN ORANG SEKELILING KITA TERHINDAR DARI WABAK INI.

Sumber: Melawati Mall

+ Baca respon pembaca yang ikuti perkembangan wabak dalam Malaysia di Facebook Oh! Media.


Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 11 March 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...