--> Skip to main content

Anjoulie Terkejut Kak Fazura Transfer Duit Yang Banyak Untuk Bantu Orang Susah


Pelakon Zarina Anjoulie sebelum ini ada berkongsikan bahawa dia mengalami masalah kewangan untuk membayar barangan keperluan untuk diagihkan kepada golongan yang kurang berkemampuan.

Bagaimanapun, Anjoulie terkejut dan berkongsi kepada semua yang pelakon wanita popular Nur Fazura secara senyap telah menjadi penyelamat dan memberikan bantuan kewangan.

Anjoulie yang mengalami masalah had kad kredit itu tidak dapat membuat bayaran. Tetapi Fazura telah menghantar DM dan membolehkan Anjoulie melakukan bayaran.

Kami berhadapan masalah kewangan apabila kad kredit yang digunakan sudah melebihi had. Justeru, kami bercadang menyambung semula pembelian esok (hari ini). Tiba-tiba saya menerima mesej peribadi daripada seorang artis yang menyatakan hasrat untuk memberi sumbangan... Artis yang dimaksudkan adalah Kak Fazura. Sebaik sahaja melihat wang yang dipindahkan, saya terkejut kerana jumlahnya sangat banyak. Saya belajar sesuatu iaitu jika kita berniat baik hendak membantu orang, walaupun berhadapan masalah, Allah tetap membuka jalan. - Jelasnya.

Anjoulie kini giat menjalankan bantuan khidmat masyarakat kepada mereka yang terjejas sepanjang PKP seperti lampin, susu formula, beras, tori, telur dan banyak lagi.


Sumber: Zarina Anjoulie

+ Baca respon pembaca yang sokong apa yang dilakukan Anjoulie di Facebook Oh! Media.


Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 05 April 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...