Pelakon Bollywood Positif Covid-19? Ini Jawapan Ajay Devgan!


Pelakon popular Bollywood, Kajol dan anak perempuannya yang bernama Nysa telah menimbulkan khabar angin bahawa mereka berdua disahkan positif Covid-19 selepas kerajaan India mengumumkan tempoh perintah berkurung selama 21 hari bermula pada 28 Mac lalu.


Namun, pelakon kepada suami tersebut tampil menjelaskan hal yang sebenar menerusi akaun Twitternya, @ajaydevgn baru-baru ini. Ajay Devgan mengatakan bahawa khabar angin mengenai Kajol dan anak perempuannya yang terpaksa pulang dari Singapura adalah tidak benar gais!

Thank you for asking. Kajol and Nysa are absolutely fine. The rumour around their health is unfounded, untrue & baseless. -Kata Ajay Devgan

Sejak satu dunia dilanda jangkitan wabak Covid-19, macam-macam berita palsu keluar di media sosial kan? Ohmedia takut betul bila baca berita dari sumber yang tidak sahih. Bukan apa, kalau sebarkan berita palsu mengenai Covid-19 dekat Malaysia, boleh masuk penjara tau!

OHMEDIA: STAY SAFE EVERYONE! LAGI 11 HARI JER NAK TAMAT TEMPOH PERINTAH KAWALAN PERGERAKAN. JOM CEGAH WABAK INI SAMA-SAMA!

Sumber: Twitter | Astro Gempak

+ Baca respon pembaca minat Bollywood di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media