--> Skip to main content

Anak Dr Noor Hisham Tarik Perhatian Lakukan Intern Di Kementerian Kewangan


Disebabkan populariti Dr Noor Hisham yang berjaya menguruskan wabak Covid-19 di Malaysia dengan baik, nampaknya netizen telah menggali semakin dalam kehidupan Ketua Pengarah Kementerian Kesihatan ini.

Terbaru, anak lelaki Dr Noor Hisham iaitu Muhammad Khair pula telah menarik perhatian apabila dikatakan telah dipilih untuk menjalankan program Felo Perdana di Kementerian Kewangan.


Khair turut berkongsi berita gembira ini di Facebook rasminya yang mengucapkan terima kasih kepada Menteri Kewangan, Tengku Daruk Seri Zafrul Abdul Aziz yang mengalu-alukan kehadirannya.

Warga belia adalah antara tunjang kepada pembangunan Negara. Merekalah yang akan membimbing generasi akan datang dalam usaha memacu Malaysia ke arah kejayaan. - Kongsi Tengku Zafrul.


Tengku Zafrul turut mengucapkan tahniah kepada dua orang lagi Felo Perdana iaitu Chow Shenn Kuan dan Am Abdul Aziz ke Kementerian Kewangan dan mengharapkan agar dapat memberikan pengalaman yang bermanfaat kepada mereka.


Kredit: Khair Hisham | Tengku Zafrul

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media
Tarikh Artikel: 14 July 2020
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...