--> Skip to main content

Setelah Tertangguh, Apple Mungkin Perkenalkan iPhone 12 Oktober Ini


Bagi peminat tegar produk Apple diluar sana, mesti korang tak sabar nak tunggu iPhone 12 keluar kan? Menerusi akaun Twitter Jon Prosser, iPhone 12 mungkin akan diperkenalkan pada bulan Oktober tahun ini gais.


Sebelum ni Apple telah menangguh pelancaran iPhone 12 disebabkan wabak covid-19 yang melanda dunia. Bukan Apple jer, banyak lagi company lain yang terpaksa tangguhkan acara-acara yang sepatutnya dijalankan dalam tempoh PKP berlangsung.

Banyak lagi produk dari Apple akan diperkenalkan tak lama lagi tulis Jon Prosser, termasuklah Apple Watch dan iPad. Untuk mengetahui info lebih lanjut, kita tunggu Apple sendiri umumkan secara rasmi ya gais.

Kredit: Jon Prosser

+ Baca respon pembaca iPhone 12 akan diperkenalkan tak lama lagi di Facebook Oh! Media.
Sumber: Oh! Media
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...