--> Skip to main content

"You Guys Yang Gatal Tak Habis-Habis Nak DM Benda Tak Senonoh Dekat Ayda Jebat" - Nabil Mahir


Alamak, apa sudah jadi sebenarnya gais? Korang nak tahu tak pengacara, Nabil Mahir memuatnaik satu posting baru-baru ini di laman Instagram dengan memberi amaran kepada segelintir pengguna laman sosial.

Menerusi entri tersebut, Nabil sedang memegang pedang samurai sambil memberi pandangan yang tidak puas hati. Rupa-rupanya ada orang cuba menganggu tunangnya, Ayda Jebat yang juga merupakan seorang pelakon dan penyanyi.

Yang pedang tu untuk you guys yang batang gatal tak habis-habis nak DM benda tak senonoh dekat my fiancee. Grow up and stop memperbodohkan diri. Banyak sangat masa korang siap buat account baru bila kena block. Korang tau kan kalau kitorang make official report, korang boleh kena trace? Warning have been made.



About me: I grew up with a lot of Japanese influence. I love the country. I love their culture. Used to listen to J-pop like Speed and Utada Hikaru. I still watch anime till today. Dragoball, Samurai X, Get Backers, One Punch Man and of course Naruto are just some of my favourites. Currently, I'm watching Overlord in @netflixmy . Anyone else tgk tak? 😍 Anyway, this is my Trendsetter set. It's my latest show every Monday at 6pm and 10pm on @hyppinspirasi 😁 Yang pedang tu untuk you guys yang batang gatal tak abis-abis nak DM benda tak senonoh kat my fiancée. Grow up and stop memperbodohkan diri. Banyak sangat masa korang siap buat account baru bila kene block. Korang tau kan kalau kitorang make official report, korang boleh kene trace? Warning have been made. 😊 #NabilMahir #pergimampusanjir
A post shared by Nabil Mahir (@nabilmahir) on

Manalah tak kena ganggu dengan lelaki lain di luar sana apabila melihat kecantikan Ayda Jebat seperti wanita korea. Kah! Ingat gais, Ayda tu dah jadi tunang orang. Tak pasal-pasal nanti kena belasah dengan pedang samurai Nabil.

OHMEDIA: SWEET BETUL PASANGAN NI!

Kredit: Instagram

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.





Sumber: Oh! Media
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...