Paulo Dybala Dan Maldini Disahkan PositifPemain bintang Argentina dan Juventus, Paulo Dybala telah dijangkiti wabak COVID-19 dan ini menjadikan beliau sebagai pemain ketiga Juventus yang positif selepas Rugani dan Matuidi. Perkara ini disahkan sendiri oleh Dybala di laman rasmi Instagram beliau serta mengucapkan terima kasih kepada semua peminat kerana menyokongnya. Dybala kini berada dalam keadaan baik.Hola a todos, querΓ­a comunicarles que acabamos de recibir los resultados del test del Covid-19 y tanto @orianasabatini como yo dimos positivo. Por fortuna nos encontramos en perfecto estado. Gracias por sus mensajes y un saludo a todos πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 Ciao a tutti, volevo informarvi che abbiamo appena ricevuto i risultati del test Covid-19 e sia io che Oriana siamo risultati positivi. Fortunatamente siamo in perfette condizioni. Grazie per i vostri messaggi. Un saluto a tutti! πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 Hi everyone, I just wanted to inform you that we have received the results for the Covid-19 test and both Oriana and I have tested positive. Luckily we are in perfect conditions. Thanks for your messages. πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼
A post shared by Paulo Dybala (@paulodybala) on


Selain Dybala, bekas pemain lagend Italy dan AC Milan, Paolo Maldini dan anaknya Daniel Maldini jugak dikatakan positif COVID-19. Walaubagaimanapun, mereka berdua telah menjalani kuarantin selama 2 minggu. Kini mereka akan kekal berada di rumah sehingga sembuh sepenunya.


Untuk pengetahuan korang, Kes COVID-19 di Itali kini teleh mencecah 47,000 dan 4,000 mangsa telah terkorban. Oleh yang demikian, rakyat Malaysia harus mematuhi perintah kawalan pergerakan dan kekal berada di rumah masing-masing bagi menghentikan penularan wabak tersebut.

OHMEDIA : SEMOGA KES COVID-19 DI MALAYSIA TIDAK MENINGKAT DENGAN BEGITU MENDADAK SEPERTI YANG BERLAKU DI ITALI

Sumber : Berita Harian

+ Baca respon pembaca Paulo Dybala dan Maldini disahkan positif di Facebook Oh! Media
Sumber: Oh! Media