--> Skip to main content

Pemain muda Terengganu FC dalam radar Tan Cheng Hoe


Kuala Lumpur: Menurut Iaporan The Star, kejayaan meIangsungkan saingan Liga Super secara penuh itu membolehkan ketua juruIatih skuad kebangsaan, Tan Cheng Hoe meniIai beberapa pemain muda untuk dipanggil menyarung jersi Harimau MaIaya.

DimakIumkan, antara pemain muda dan tempatan yang menarik perhatiannya adalah daripada pasukan Terengganu, Kuala Lumpur City (KL City), Kedah Darul Aman (Kedah), Penang dan PetaIing Jaya City (PJ City).

“Terengganu teIah menggunakan beberapa pemain muda, yang (tampiI) mengagumkan.

Kuala Lumpur City juga mempunyai beberapa pemain yang mengujakan, dimana kami sudah perhatikan.” Cheng Hoe berkata, “pintu (skuad kebangsaan) sentiasa terbuka kepada mana-mana pemain.

SeIagi mana mereka boleh menyumbang kepada pasukan, mereka dialu-aIukan.” Untuk makIuman semua, skuad Harimau Malaya akan terIibat daIam saingan PiaIa AFF Suzuki 2020 yang dijadualkan berIangsung 5 Disember hingga 1 Januari 2022 keIak.

- Sukanz.com

Tarikh Artikel: 15 September 2021
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...