--> Skip to main content

Faisal Halim akan kekal 100% bersama Terengganu jika...

Foto: Tengku Danish

Kuala Terengganu: Kejayaan Terengganu menumpaskan Sabah semalam, tidak lekang soalan tentang pemain yang menjadi tumpuan Faisal Halim, sama ada kekal atau tidak bersama Terengganu musim depan.

Kontrak Faisal Halim yang dijangka tamat akhir november ini, beliau mengakui terdapat lima tawaran termasuk daripada Terengganu, dan akan membuat keputusan hujung musim ini serta mengatakan masa depannya bukan ditentukan oleh faktor gaji.

Beliau menegaskan jika jurulatih Nafuzi Zain kekal, beliau juga akan seratus peratus kekal di Terengganu dan mahu melihat pasukan mana lebih menghargainya, jurulatih (Nafuzi Zain) dan penolong pengurus (Zulfadli Rozi) yang membawanya ke Terengganu.


Tarikh Artikel: 02 October 2022
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...