--> Skip to main content

Bakal Jurulatih Terengganu diharap dapat teruskan legasi Nafuzi Zain

 

Foto: Tengku Danish

Kuala Terengganu: Jurulatih baharu Terengganu bakal diumumkan tidak lama lagi, menurut Pengerusi Jawatankuasa Pembangunan Belia, Sukan dan Badan Bukan Kerajaan Negeri Terengganu – YB Ustaz Wan Sukairi Wan Abdullah, Tomislav Steinbruckner hampir pasti mengendalikan jawatan yang ditinggalkan oleh Nafuzi Zain.

Tomislav Steinbruckner yang berperanan sebagai Pengarah Teknikal menjalankan tugas dengan baik dan dengan kepakaran beliau, diharap mampu letak Terengganu pada kedudukan lebih baik serta dapat meneruskan legasi yang ditinggalkan Nafuzi Zain.

"Sebelum ini Nafuzi Zain pilihan pertama dan Tomislav Steinbruckner pilihan kedua ketika mesyuarat BOD dan pengurusan akan putuskan tak lama lagi.", katanyaTarikh Artikel: 27 November 2022
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...