--> Skip to main content

Laporan berita dari Thailand, pemain tersebut bakal sertai Terengganu


Danok: Laporan daripada berita dari Thailand Buaksid.Com melaporkan bahawa, Adisak Kraisorn bersedia untuk meninggalkan Liga Thailand dengan berpindah ke Terengganu FC, pasukan dalam liga Malaysia tahun depan.

Adisak Kraisorn bersedia untuk melambai selamat tinggal kepada Liga Thailand Cari cabaran baharu di Malaysia bersama Terengganu FC, pasukan dalam liga teratas tahun depan.

Bagi Adisak, kontrak bersama Muang Thong United hampir tamat dan kini dalam proses latihan bersama pasukan kebangsaan Thailand dalam Kejohanan ASEAN.

Baru-baru ini, dilaporkan beliau menolak peluang untuk berpindah ke Lamphun Warrior bagi membuat persediaan untuk berhijrah ke bola sepak bersama Terengganu musim depan.

Untuk Terengganu FC musim lepas menamatkan saingan sebagai naib juara liga dan mendapat hak untuk mara ke peringkat kumpulan Piala AFC.

Tarikh Artikel: 17 December 2022
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...