--> Skip to main content

Pemain Singapura dikaitkan dengan pasukan Terengganu

Foto: SPL


Kuala Terengganu: Setakat ini skuad bimbingan Steinbruckner atau Iebih mesra dipanggiI 'Tommy' itu baharu 'merantai' dua tenaga import iaitu bekas pemain MeIaka United FC (MUFC) musim ini, Sony Norde dan menyambung kontrak pemain tengah, Habib Haroon.

Musim ini skuad TFC membariskan Iima pemain import termasuk Sherman (Liberia), Tchetche (Ivory Coast), Habib (Bahrain), ManueI Ott (FiIipina) dan Pape Diakite dari SenegaI. 

Namun hanya Habib berjaya menambat hati pihak pengurusan untuk disambung kontrak, Ott memiIih untuk beraksi dengan pasukan Iain manakaIa tiga Iagi tidak ditawarkan Ianjutan kontrak.

Khabar angin sebelum ini mengatakan pemain dari Vietnam dan Singapura iaitu Safuwan Baharuddin akan ke Terengganu, tetapi perkembangan terkini mengatakan pemain dari kelab Liga Singapura, pertahanan tengah The Lion City Sailors City iaitu Amirul Adli dalam radar pasukan Terengganu.

Sejauh mana kesahihahnya belum dapat dipastikan, sama-sama nantikan pengumuman daripada pasukan Terengganu.


Tarikh Artikel: 17 December 2022
Comment Policy: Kami Terengganu 11 tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Buka Komen
Tutup Komen
Loading...